Goed om voor uw behandeling te weten:

  • U wordt geadviseerd om voorafgaand aan de behandeling geen zware maaltijd te nuttigen en/of koffie te drinken (of gebruik te maken van drugs, inclusief alcohol) .
  • De eerste behandeling (90 minuten) start met een uitgebreidere diagnose, inclusief een interview waarbij ik vragen zal stellen om een idee te krijgen van uw specifieke klachten, gezondheidsproblemen, vragen of behoeften. Daarnaast zal ik tijdens elke behandeling fysieke oosterse diagnose technieken gebruiken om een volledig beeld te krijgen van hoe ik het beste kan behandelen.
  • Iokai Shiatsu wordt op de traditionele manier gegeven op een matras van Japanse katoen (futon), liggend op de grond. Tijdens de behandeling is het het beste om comfortabele kleding te dragen waarin u vrij kunt bewegen.

Goed om rekening mee te houden na de behandeling:

  • Na de behandeling raad ik u aan om veel water en / of kruidenthee te drinken.
  • Het is het beste om extra tijd in te plannen na de behandeling om te rusten/integreren om zo het effect van de behandeling te bevorderen. Uw kunt ook na de behandeling een ontspannende wandeling in het prachtige Amstelpark rond onze studio maken.
  • Ik geef mogelijk advies mee op het gebied van voeding, levensstijl en / of specifieke (yoga) oefeningen om thuis te doen. Zo kan de behandeling integreren en kunt u uzelf hierin verder ondersteunen.

Follow-up

De frequentie van de behandelingen hangt af van uw conditie, de aard en het verloop van de klachten en wordt in overleg bepaald. Een enkele behandeling kan al voordelig zijn, maar een reeks behandelingen kan een dieper proces mogelijk maken en een langduriger effect hebben. De duur van alle follow-up behandelingen is 75 minuten.

Meer informatie over de prijzen en de vergoeding van verzekeringen vindt u hier.